- Mulligans -

Når en Mulligans en torsdag har besøg af en fætter fra en anden klub, kan fætteren inviteres med til en alm. torsdagsrunde. 

§ 5

Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed. Den afholdes i forbindelse med juleafslutningen. Generalforsamlingen træffer beslutninger ved at snakke sig til rette; evt. afstemning med alm. stemmeflerhed.

Klubbens daglige aktiviteter ledes af en bestyrelse på mindst 2 medlemmer, der vælges på generalforsamlingen for 2 år ad gangen. Formanden er på valg i lige år. Næstformand/kasserer og sekretæren på valg i ulige år.

Bestyrelsen kan vælge medlemmer til ad hoc opgaver, som skal løses i løbet af året. Ad hoc opgaver kan som eksempel være tidsbestilling, reservation og bestilling af greenfee på fremmede baner samt tilrettelæggelse af arrangementer omkring socialt samvær.

§ 6

Regnskabsåret går fra 1. november til 31. oktober.

Regnskabsaflæggelse, godkendelse af budget og det kommende års kontingent sker på generalforsamlingen. 

§7

Skulle nogle af ovenstående paragraffer i enkelte tilfælde komme i konflikt med ”den sunde fornuft” vil ”den sunde fornuft” altid være gældende. 

Vedtaget på generalforsamlingen 12. december 2019

Ændringer i  §3 vedtaget 1.. december 2022

Vedtægter for Mulligans

§ 1

Klubbens navn er Mulligans og den er en del af Sønderborg Golfklub

§ 2

Klubbens formål er at spille golf hver torsdag året rundt, opdelt i en vinter - og en sommersæson, der følger Sønderborg Golfklubs sæsoner.

Desuden har klubben til formål at samle medlemmerne til socialt samvær, og det følger heraf, at medlemmerne udviser interesse for og deltager i klubbens aktiviteter, der også indebærer, at vi 3-5 gange om året spiller på fremmede baner. 

Hvis et medlem ikke i tilstrækkelig omfang deltager i klubben aktiviteter, kan vedkommendes fortsatte medlemskab - på bestyrelsens initiativ - tages op på generalforsamlingen.

§ 3

Som medlemmer optages medlemmer i Sønderborg Golfklub. Kun mænd over 60 år, der vil efterleve klubbens formål og kodeks for adfærd.

Medlemstallet er begrænset til ca. 30. Nye medlemmer indstilles af bestyrelsen og godkendes af generalforsamlingen. 

Der føres ingen venteliste.

§4

På vore udflugter til fremmede baner kan der inviteres gæstespillere med.

Gæstespillerne gøres opmærksom på, at det ikke må opfattes som en invitation til et senere medlemskab.

Mulligans-formanden bestemmer, hvem der skal være gæstespiller.